MY DIET

Un program de slăbit potrivit tuturor

Programul​

Modulele My Diet sunt concepute pentru a te ajuta sa slabesti intr-un mod sanatos, rapid, fara sa creezi dezechilibre in corp, fara efect de boomerang si te ajuta sa iti reeduci obiceiurile alimentare. Fiecare module este format din cate 10 zile in care tu poti slabi pana la 6kg, daca tii toate cele 4 module poti slabi pana la 18kg.

Obiectivul​​

Modulele My Diet au fost gandite sa ne ajute sa slabit repede, sanatos si in acelasi timp sa ne reeducam obiceiurile si sa invatam sa ne cream propriile combinatii alimenrare. Stiu ca este foarte greu sa mentinem rezultatele de aceea aceste module te invata sa iti creezi propriul program si propria disciplina ca tu sa te bucuri de rezultate pe termen lung.

Conceptul​​

Modulele au fost concepute pentru a ajuta la pierderea kilogramelor in exces intr-un mod rapid, in acelasi timp acumulam informatii pretioase despre propriul organism pentru a sti ce sa ii oferim. Este un program menit sa antreneze mintea si obiceiurile in alegerile alimentare pe care le facem si ne disciplineaza in a invata proportiile corecte, in alegerea tipurilor de de mancare sau a gustarilor pe care le alegem pe parcursul unei zile pentru a avea un corp armonios si sanatos. Cuvintele cheie care defines programul My Diet sunt: Varietate, Moderatie, Personalizare si Imbunatatire graduala.

Recomandare​​

Modulele sunt recomandate tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca, sa isi imbunatateasca stilul de viata, sa isi reeduce obiceiurile, sa scape de centimetri in plus sau sa isi imbunatateasca digestia. In functie de obiectivul fiecaruia pot alege 1 modul sau pachetul de 3 + 1. Astfel reusind sa slabeasca intre 6 si 18 kg. Varsta minima pentru aceste module este de minim 18 ani.

*fiecare organism reacționează diferit astfel că pot interveni variații la nivelul numărului de kilograme în minus

Un program de slăbit potrivit tuturor

Modulele My Diet și My Diet Vegetarian sunt potrivite tuturor celor care rezonează cu conceptul nostru de a scăpa de kilogramele nedorite.

DA! Beneficiile acestor module sunt vizibile imediat de oricine le încearcă.

Modulele sunt gândite inteligent pentru ca tu să nu simți această experiență ca pe o povară.

Un program de slabit
potrivit tuturor

Modulele My Diet si My Diet Vegetarian sunt potrivite tuturor celor care rezoneaza cu conceptul nostru de a scapa de kilogramele nedorite.

DA! Beneficiile acestor module sunt vizibile imediat de oricine le incearca.

Modulele sunt gandite inteligent pentru ca tu sa nu simti aceasta experienta ca pe o povara.

Beneficiile programului My Diet

Scădere în greutate, Îmbunătățirea / educarea obiceiurilor alimentare, Îmbunătățirea digestiei, Nivel de energie ridicat / revitalizare, Somn odihnitor, Piele mai hidratată și mai luminoasă

Beneficiile programului
My Diet

Scădere în greutate, Îmbunătățirea / educarea obiceiurilor alimentare, Îmbunătățirea digestiei, Nivel de energie ridicat / revitalizare, Somn odihnitor, Piele mai hidratată și mai luminoasă

My Diet 1.0

Este prima etapa si consta intr-un modul de 10 zile care te ajuta sa pierzi pana la 6 kilograme. Este recomandat celor care au nevoie sa slabeasca chiar si mai putin de 6 kg, precum si celor care vor sa adopte un stil de viata sanatos si sa isi reeduce obiceiurile.

My Diet 2.0

Este a 2 a etapa ce consta in alte 10 zile premergatoare primului modul, acest modul este prevazut sa va ajute sa slabiti pana la alte 6 kg intr-un mod sanatos.

My Diet 3.0

Este a 3 a etapa de 10 zile a programului si este prevazut in a va ajuta sa slabiti pana la alte 6 kg. Prin aceste module reusiti insusirea obiceiurilor alimentare sanatoase.

My Diet 4.0​

Este ultimul modul de 10 zile si este BONUS daca achizitionati pachetul de 3+1 valabil pentru varianta clasica cat si cea vegetariana. In plus fata de celelalte 3 module, My Diet 4.0 contine si o schema de administrare a unor suplimente de vitamine si minerale care vine în ajutorul mentinerii rezultatelor in timpul si dupa terminarea programului.

*Pentru a beneficia de toate îmbunătațirile pe care le poți avea după urmarea My Diet, trebuie să urmați programul gradual, să accesați modulele în ordinea în care au fost concepute.

Noutăți