MY
DIET

by Andreea Arsine

Un program de slabit
potrivit tuturor

PROGRAMUL

My Diet este programul special conceput pentru a te ajuta sa slabesti sanatos si sa adopti un stil de viata nou si benefic organismului tau printr-o alimentatie echilibrata. Ai nevoie doar de 10 zile in care poti slabi in jur de 6 kilograme fara efectul de boomerang*.

OBIECTIVUL

Obiectivul programului My Diet este slabirea sanatoasa prin pierderea kilogramelor in exces. Pe langa ajutorul real conferit de acest program, determinarea este ceea ce mai ai nevoie pentru a avea rezultate. Ceea ce este cu adevărat dificil, este să menții rezultatele pe care le ai obținut prin intermediul dietei. Care este cheia ca să te bucuri de rezultate pe timp indelungat? Disciplina si adoptarea unui stil de viata nou si sanatos care insemna educarea obiceiulor alimentare.

CONCEPTUL

Programul a fost conceput ca sa ajute la o slabire sanatoasa care sa duca la pierderea kilogramelor in exces si sa contribuie la acumularea de informații despre modul corect în care trebuie alimentat corpul. Astfel, corpul o sa arate armonios si o sa fie sanatos. Este un program gandit sa antreneze mintea si sa vina in ajutor, sa disciplineze in materie de alegere a cantitatilor si a tipurilor de mancare si gustari spre care se indreapta oricine pe parcursul unei zile. Cuvintele cheie care definesc programul My Diet sunt: varietate, proportii, moderatie, personalizare si imbunatatire graduala.

RECOMANDARE

My Diet este recomandat tuturor persoanelor care isi doresc sa slabeasca, indiferent daca obiectivul este mai mic sau mai mare de 6 kilograme. A fost gandit, astfel incat sa fie potrivit si pentru adolescenti cu varste de la 16 ani

*fiecare organism reactioneaza diferit astfel ca pot interveni variatii la nivelul numarului de kilograme in minus

Un program de slabit
potrivit tuturor

Un program de slabit potrivit tuturor celor care isi doresc sa scape de kilogramele in plus indiferent de numarul acestora?

Da! Datorita beneficiilor acestui program de care se poate bucura oricine alege sa-l urmeze.

De asemenea, programul este alcatuit din module graduale pentru ca tu sa-l nu simti ca fiind o povara.

Beneficiile programului
My Diet

Scădere în greutate

Îmbunătățirea/educarea obiceiurilor alimentare

Îmbunătățirea digestiei

Nivel de energie ridicat/revitalizare

Somn odihnitor

Piele mai hidratată și mai luminoasă

My Diet este disponibil în 3+1 module, module care funcționează în formă de cascadă, gradual/pe etape*

My Diet 1.0

prima etapa care consta intr-un program de 10 zile care are ca rezultat pierderea în greutate de până la 6 kilograme. Este recomandat celor care au nevoie sa slabeasca chiar si mai putin de 6 kg, precum si celor care vor sa se bucure de beneficiile unui plan alimentar sanatos din al alimente si ceaiuri din plante cu efecte benefice asupra corpului.

My Diet 2.0

reprezintă cea de-a doua etapa si o continuare a variantei 1.0. Este un nou plan de 10 zile care va ajuta organismul in procesul de pierdere a greutatii si atingerea obiectivului dorit. Este recomandat celor care au obiectiv sa slabeasca mai mult de 6 kg.

My Diet 3.0

reprezinta continuarea variantei 2.0 pentru inca 10 zile al programului de slabire, timp in care se reuseste insusirea obiceiurilor alimentare sanatoase. Acestea mentinute si dupa terminarea programului, continua la interetinerea unei greutati optime dorite.

My Diet 4.0

este bonusul disponibil doar la achizitionarea pachetului format din cele 3 module anterioare. Este continuarea celor 3 module care adauga inca 10 zile calatoriei catre un stil de viata echilibrat pentru un corp sanatos. In plus fata de celelalte 3 module, My Diet 4.0 contine si un plan de administrare a unor vitamine si minerale care vine în ajutorul mentinerii rezultatelor dupa terminarea programului.

*Pentru a beneficia de toate imbunatatirile pe care le poti avea dupa urmarea My Diet, trebuie sa urmati programul gradual, sa accesati modulele in ordinea in care au fost concepute.