MY DIET

module de reeducare și slăbire potrivite celor ce doresc o schimbare de durata.

My Diet este gândit ca în 10 zile sa slăbim pana la 6 kg, repede dar intr-un mod sanatos si usor de mentinut.

 Prin reeducarea obiceiurilor si creeare propriilor combinatii alimentare în funcție de preferințele personale.

Am căutat variante care sa fie rapid de gătit, gustoase, calitative nutritiv și sa avem și diversitate.

După parcuregerea fiecărui modul se văd rezultate imediate, din primele zile se observa cm în minus, o digestie îmbunătățită, un nivel de energie mai ridicat și o putere de concentrare mult mai mare. 

Toate acestea și multe altele doar mâncând corect și ascultând nevoile corpului.

Cu modulele MY DIET te disciplinezi in alegerile alimentare pe care le faci, reduci inflamatia in corp, scapi de kilogramele nedorite, cureti corpul,  capeti energie si te odihnesti cu adevarat.

 

 

My Diet iti oferă:

 Varietate

Moderatie

 Personalizare

si Imbunatatire graduala

Este My Diet potrivit pentru mine?

DA! 


Modulele sunt structurate într-un mod ușor, astfel încât sa ai rezultate într-un timp scurt, sa iti dai seama de nevoile corpului și sa continui în a menține rezultatele.


NU te înfometezi și slăbești între 6 și 16kg!

Câte module My Diet avem ?

My Diet
1

Modul de 10 zile in care poti slabi pana la 6 kg intr-un mod usor si sanatos, iti reeduci obieciurile si iti atingi obiectivele.

My Diet
Vegetarian 1

Modul de 10 zile vegetarian - ovo facto pescatarian în care poți slabi pana la 6 kg totodata reeducandu-ti obiceiurile alimentare.

My Diet
3+1

4 module a cate 10 zile de meniuri delicioase in care poti slabi pana la 16 kg intr-un mod sanatos care te ajuta sa iti reeduci obiceiurile.

My Diet 3+1
Vegetarian

4 module a cate 10 zile de meniu ovo-lacto-pescatarian, structurate foarte bine, in care poti slabi pana la 16 kg intr-un mod usor și sanatos.

*Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate pe care le poți avea din modulele My Diet, trebuie să urmezi programul gradual, modulele se tin în ordinea în care au fost concepute.

NOUTATI