Despre Andreea Arsine

 

 

 • Este nascuta la Botoșani si cunoscută pentru activitatea sa ca atlet olimpic, instructor fitness- aerobic, master trainer, caștigătoarea sezonului 3 Exatlon România si fondatoarea programelor My Diet si My Detox.
  * Și-a început activitatea ca atlet la îndemnul tatălui ei, la vârsta de 8 ani. După 3 luni de antrenament a devenit Campioană Națională cu record national la atletism la categoria ei de vârsta.
  * Detine numeroase titluri de Campioana Nationala, Balcanica si Internationala, numeroase participari la Campionate Europene si Mondiale.
  * S-a retras din sfera competițiilor sportive pentru o perioada de 4 ani, timp în care s-a dedicat carierei din industria fitnessului. A devenit intructor de Kangoo Jumps si aerobic si personal trainer.
  * În 2014 a revenit pe pista de atletism în semn de omagiu pentru tatăl ei și a continuat să se perfecționeze ca profesionist în industria fitnessului.
  * În 2016 a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și a atins cel mai bun record personal.
  * A câstigat Exatlon România 3. Moment care a marcat și începuturile ca persoană publică.
  * În prezent, activitatea profesională constă în funcția de manager group la un lant de săli de fitness din București, intructor aerobic, masteru al sportului ,titlu obtinut in 2016, a facut numeroase cursuri de specializare in fitness, nutritie si vitaminizare si este Master Trainner in cadrul Stay Fit Academy, in prezent este atlet activ avand ca urmator obiectiv Jocurile Olimpice de la Tokyo.
  * Si-a dorit sa creeze aceste programe la cererea clientilor si abia dupa multe incercari si aproape 7 ani de testari au fost lansate modulele My Diet si My Detox, foarte bine si simplu structurate dupa cum va veti convinge chiar voi.
  * Va multumim pentru timpul acordat.
Shopping Basket