Cine este Andreea Arsine?

Sunt Andreea Arsine, atlet olimpic român, multipla medaliata în competițiile naționale și internaționale și câștigătoarea reality show-ului TV Exatlon România.

Sunt Maestru al Sportului, sunt atletă profesionistă de la vârsta de 8 ani și am practicat sportul de performanță pana în 2022.

Am creat aceste module în urma experiențelor proprii și a discuțiilor avute cu clientii.

Mi-am dorit sa creez un program simplu care sa ne vina în ajutor în viață de zi cu zi, și care sa aibă rezultate rapide fără sa creeze dezechilibre în corp. 

Sunt născută la Botoșani și cunoscută pentru activitatea mea ca atlet olimpic, instructor fitness - aerobic, master trainer, caștigătoarea sezonului 3 Exatlon România și fondatoarea programelor My Diet și My Detox.

Mi-am început activitatea ca atlet la îndemnul tatălui meu, la vârsta de 8 ani.
După 3 luni de antrenamente am devenit Campioană Națională cu record național la atletism, la categoria mea de vârstă și am continuat cu astfel de rezultate pe toată perioada mea activa.

Dețin numeroase titluri de Campioană Națională, Balcanică și Internațională, numeroase participări la Campionate Europene, Mondiale și Jocuri Olimpice.

 In 2010 am luat o pauză de la competițiile sportive pentru o perioadă de aproximativ 4 ani, timp în care m-am dedicat carierei din industria fitnessului.

Am devenit intructor de Kangoo Jumps și aerobic, dar și personal trainer.

În Noiembrie 2014 am revenit pe pista de atletism în semn de omagiu pentru tatăl meu și am continuat să mă perfecționez și ca profesionist în industria fitnessului.

În 2016 am participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și am atins cel mai bun record personal.In 2019 am câștigat Exatlon România 3, moment care a marcat și începuturile ca persoană publică.

În prezent, sunt manager group al unui lanț de săli de fitness din București.

Predau clase de tonifiere și lucrez programe personalizate de vitaminizarea și planuri alimentare pentru clienți în funcție de obiectivele acestora.

Din 2012 și pana în prezent am făcut numeroase cursuri de specializare și workshopuri-uri în fitness, nutriție și vitaminizare și caut mereu sa fiu pusă la punct cu ultimele noutăți.

Mi-am dorit să creez aceste programe la cererea clienților, însă abia după multe încercări și aproape 7 ani de testări și experiențe am reușit sa lansez modulele My Diet și My Detox.

Modulele sunt foarte bine structurate, ușor de ținut și se potrivesc oamenilor care au un program încărcat dar totodata isi doresc sa aibă un corp sănătos, sa slăbească și vor o alimentație curata preparata într-un mod rapid dar organizat