Cine este Andreea Arsine?

Sunt Andreea Arsine, atlet olimpic român și câștigătoarea reality show-ului TV Exatlon România. Dețin titlul de Maestru al Sportului, sunt atletă profesionistă de la vârsta de 8 ani și încă practic sportul de performanță. Am creat aceste module de slăbire și detoxifiere testând pe mine însămi pentru numeroasele competiții naționale și internaționale la care am participat unde trebuia să fiu mereu într-o stare foarte bună.

Sunt născută la Botoșani și cunoscută pentru activitatea mea ca atlet olimpic, instructor fitness - aerobic, master trainer, caștigătoarea sezonului 3 Exatlon România și fondatoarea programelor My Diet și My Detox. Mi-am început activitatea ca atlet la îndemnul tatălui mei, la vârsta de 8 ani. După 3 luni de antrenament am devenit Campioană Națională cu record național la atletism, la categoria mea de vârstă. Deține numeroase titluri de Campioană Națională, Balcanică și Internațională, numeroase participări la Campionate Europene și Mondiale.

 Am luat o pauză de la competițiile sportive pentru o perioadă de 4 ani, timp în care m-am dedicat carierei din industria fitnessului. Am devenit intructor de Kangoo Jumps și aerobic, dar și personal trainer. În 2014 am revenit pe pista de atletism în semn de omagiu pentru tatăl meu și am continuat să mă perfecționez ca profesionist în industria fitnessului. În 2016 am participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și am atins cel mai bun record personal. Am câștigat Exatlon România 3, moment care a marcat și începuturile ca persoană publică. În prezent, sunt manager group al unui lanț de săli de fitness din București, intructor aerobic, dar și masteru al sportului, titlu obținut în 2016. Am făcut numeroase cursuri de specializare în fitness, nutriție și vitaminizare și sunt Master Trainner în cadrul Stay Fit Academy. În prezent sunt atlet active, având ca următor obiectiv Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mi-am dorit să creez aceste programe la cererea cliențilo, dar nu oricum. După mai multe încercări și aproape 7 ani de testări au fost lansate modulele My Diet și My Detox, foarte bine și simplu structurate, care se potrivesc tuturor persoanelor ce vor să-și schimbe obiceiul alimentar.