DSC08858

Cum scapam de grasimea de pe burta?

Aceasta este una din cele mai frecvente intrebari primite. Nu, raspunsul nu se gaseste in pastile minune, cardio in exces, diete speciale si mai stiu eu ce prafuri minune cum spun altii.

Surprinzator, cu totii avem putina grasime abdominala, un anumit procent de grasime viscerala este esentiala pentru a proteja organele interne. Din acest motiv nu este bine sa exageram cu slabitul sau dietele pentru ca totul se intoarce impotriva noastra, mai exact a sanatatii noastre.

Ce cauzeaza grasimea abdominala?

In primul rand lipsa unui program, mancatul haotic si in cantitati prea mari, stresul, consumul de alcool, lipsa efortului fizic. Toate acestea au un rol nu doar in grasimea abdominala, cat si asupra greutatii excesive sau a multor probleme de sanatate.

Incercati sa va iubiti corpul si sa fiti ancorati in realitate cand va propuneti obiective de slabire. Nu faceti schimbari bruste si treceti la extreme, pentru ca nu veti putea sa va tineti pe termen lung. Schimbarile se fac pas cu pas.

In ceea ce priveste slabirea si tonifierea zonei abdominale urmatorii pasi sunt esentiali si de efect:

1 Evita zaharul si bauturile indulcite ( carbogazoase)

2 Suplimenteaza aportul de proteina in alimentatia ta.

3 Scade consumul de carbohidrati.

4 Consuma alimente bogate in fibre.

5 Un stil de viata activ cu un program de activitate fizica de minim 4 ori pe saptamana a cate 60 min este foarte important.

6 Exercitiile de tonifiere si varietatea lor au un efect imediat si foarte bun. ( pe youtube gasiti o multime de exemple pentru upper abs, lower abs sau mix abs)

Acum ca stii care sunt pasii si ce ai de facut nu iti mai ramane decat sa te apuci de treaba si rezultatele ar trebui sa apara destul de repede.

Weekend placut sa aveti.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *